JUNIOR ELEKTRIKER

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”.

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Vi på Kuben Ventilation är i behov av en junior elektriker som kommer att arbeta i projektform i tillverkningen av våra produkter. Du kan även vid behov hamna på serviceavdelningen som arbetar ute på fältet i redan installerade objekt. Under din upplärningsperiod kommer du lära dig allt om våra produkter och aggregat för att sedan kunna driva dina egna projekt. Våra produkter innefattar utrustning inom värme och ventilation, och det innebär förutom installations-el även arbete inom styr och regler/automation.

Kvalifikationer

Du har fullgjort dina studier men kanske inte gjort klart dina lärlingstimmar och nu känner att du vill utvecklas i ett företag som hela tiden växer och som har stora ambitioner.

B-körkort är ett krav.

Personlighet

Du är en person som ständigt vill lära dig mer och nya saker. Du har ett genuint intresse för teknik och är social. Du ser dig själv som serviceinriktad och tvekar inte att slutföra projekt du blivit tilldelad eller antagit själv.

CUSTOMER SERVICE

Contact us
Purchase information
Claim report
Returns

CONTACT INFORMATION

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64
791 93 Falun
Tel: +46243 - 22 31 15

 

 

OPENING HOURS

PRODUCTION

Mon-Fri 06:30 - 16:00


OFFICE / TELEPHONE
Mon-Fri 07:00 - 17:00

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB