JUNIOR KONSTRUKTÖR/CAD-RITARE

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”.

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten
I tjänsten som junior konstruktör/CAD-ritare kommer du att delta i en rad olika projekt som innefattar att skapa tillverkningsritningar, revidera befintliga ritningar, konstruktioner med mera. Du kommer få goda möjligheter att utveckla dina kunskaper och god stöttning av vår befintlig konstruktör. Allt eftersom arbetet fortlöper kommer du få chans att ta allt större eget ansvar och konstruera egna ritningar och konstruktioner. Tjänsten är dagtid och på heltid, tillsvidare. Vi sitter i Vassbo, mitt emellan Falun och Borlänge.
 
Kvalifikationer

Är du i början av din karriär som konstruktör eller CAD-ritare så är detta tjänsten för dig. Det viktigaste är att du är nyfiken, tekniskt intresserad och gillar att lösa problem. Vi ser gärna att du har goda kunskapar i Solid Works och är bekväm med ritteknik. Vi på Kuben Ventilation designar och konstruerar i Solid Works. Mycket god svenska i tal och skrift, samt engelska är ett krav. B-körkort är ett krav.
 
Personlighet

För att lyckas här hos oss på Kuben Ventilation och i din yrkesroll är det viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och är strukturerad och noggrann. Du gillar att ta ansvar och är trygg i dig själv. Att utföra arbetsutgifter med hög kvalité och utvecklas på både ett personligt plan och i din yrkesroll är viktigt för dig.

CUSTOMER SERVICE

Contact us
Purchase information
Claim report
Returns

CONTACT INFORMATION

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64
791 93 Falun
Tel: +46243 - 22 31 15

 

 

OPENING HOURS

PRODUCTION

Mon-Fri 06:30 - 16:00


OFFICE / TELEPHONE
Mon-Fri 07:00 - 17:00

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB