MONTÖR

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”.

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Vi på Kuben Ventilation söker en montör som kommer att arbeta med tillverkningen av våra produkter och ventilationsaggregat. Vanligtvis sker arbetet i projektform då vi producerar och tillverkar aggregat på beställning. Tjänsten kan även innebära att stötta upp servicemontörer som sköter serviceärenden på redan installerade ventilationsanläggningar ute hos kund. Du kommer att få upplärning på hur våra aggregat tillverkas och fungerar för att sedan bli en självgående montör. Vår utrustning är främst inom värme och ventilation och aggregaten innefattar både mekanik, el samt styr- och regelteknik.

Kvalifikationer

Det är en merit om du har erfarenhet av styr- & regelteknik eller liknande teknisk bakgrund. B-körkort är ett krav då arbetet kräver att du kör bil vid tillfälle.

Personlighet

Vi är på jakt efter någon som vill ha en möjlighet att utvecklas i ett företag som ständigt bryter ny mark och utvecklas. Vi är ute efter någon med ett driv att lära sig nya saker och leverera en hög kvalité. Du är social, gillar att arbeta så väl själv som i team och framförallt slutför uppgifter du tagit dig an eller blivit tilldelad.

CUSTOMER SERVICE

Contact us
Purchase information
Claim report
Returns

CONTACT INFORMATION

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64
791 93 Falun
Tel: +46243 - 22 31 15

 

 

OPENING HOURS

PRODUCTION

Mon-Fri 06:30 - 16:00


OFFICE / TELEPHONE
Mon-Fri 07:00 - 17:00

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB