SERVICEMONTÖR

Kuben Ventilation är ett innovativt och expansivt företag som konstruerar och tillverkar ventilationsaggregat med unika egenskaper. På programmet finns allt från mycket energieffektiva villaaggregat till extremt tysta rumsaggregat för skolsalar och sofistikerade kontorsaggregat med inbyggd värmepump och komfortkyla.


Vi är mycket flexibla och anpassar oftast ventilationaggregaten efter kundens önskemål och behov.
Vi håller till i Vassbo i hjärtat av Dalarna, alldeles intill sjön Lilla Aspan, en miljö som stimulerar kreativitet och ett tänkande ”utanför boxen”.

Veckans affärer har nyligen utsett Kuben Ventilation AB till ett av Dalarnas 14 stycken Superföretag.

Tjänsten

Att vara servicemontör på Kuben Ventilation innebär ett arbete med mycket frihet under ansvar. Du reser nämligen runt Skandinavien hos våra kunder och utför service på våra levererade aggregat och produkter. Främst handlar arbetet om att felsöka problem och sedan lösa problemen som oftast innefattar styr- & regelteknik på våra kunders ventilationsanläggningar. Tjänsten börjar med en upplärningsperiod där du får lära dig produkterna och hur de fungerar för att sedan bli en självgående medarbetare. Ditt arbetsfält kommer i huvudsak vara Sverige, men även resor till Norge och Finland kan förekomma.

Kvalifikationer

Du är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och det är en merit om du har erfarenhet av styr- & regelteknik eller liknande teknisk bakgrund. Du är ordningsam och noggrann samtidigt som du snabbt kan ställa om och hitta nya lösningar, allt för att kunden ska få det bästa servicen.

Krav är att du har B-körkort.

Personlighet

För att trivas på positionen så krävs det att du är en driven, engagerad och social person då en viktig del av arbetet är att ha en professionell kommunikation med våra kunder och kollegor. Du är i många fall den främsta kontakten ut mot kund och ditt agerande reflekteras på Kuben Ventilation som företag. Du ska gilla att vara ute på vägarna och ligga ute på jobb i veckorna.

CUSTOMER SERVICE

Contact us
Purchase information
Claim report
Returns

CONTACT INFORMATION

Kuben Ventilation AB

Vassbo 64
791 93 Falun
Tel: +46243 - 22 31 15

 

 

OPENING HOURS

PRODUCTION

Mon-Fri 06:30 - 16:00


OFFICE / TELEPHONE
Mon-Fri 07:00 - 17:00

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 Kuben Ventilation AB